Verzekeringen

verzekeringen voor uw bedrijf

Autoverzekering offerte aanvragen

Verzekeringen goed geregeldverzekeringen

Bouw op jarenlange ervaring en uitstekende service bij uw verzekeringsadviseur in de buurt.

Wij combineren voor u de beste woonhuis- en inboedelverzekering (Consumentenbond 2019, MoneyView 2019) met een voordelige autoverzekering. Daardoor krijgt u bij ons een buitengewoon goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ons aanbod:

  1. Eén aanspreekpunt voor al uw verzekeringen. Wij regelen alles voor u.
  2. Duidelijke uitleg over de verzekeringen die voor u nodig zijn.
  3. Bijna altijd voordeliger dan uw huidige verzekeringen.

Onze verzekeringsadviseurs wegen het belang van prijs en kwaliteit voor u af. Wij maken een passende vergelijking van verschillende verzekeringsmaatschappijen en geven advies in heldere taal.

Zo werkt het

Bel, mail, app of loop even binnen. Samen inventariseren we welke verzekeringen u wilt en welke u nodig hebt. Dit kan in een kort gesprek of op basis van uw huidige verzekeringen.

Daarna gaat uw assurantieadviseur voor u aan de slag. Hij of zij vraagt bij verschillende verzekeraars offertes op. Wij vinden voor u de verzekeraar met de beste voorwaarden en de verzekeraar met de gunstigste premie.

Wij nodigen u uit voor het adviesgesprek. Hierin spreken we de vergelijking met u door en leggen we duidelijk uit wat de verschillen zijn.

Wanneer u een goede keuze heeft gemaakt regelen wij de overstap. Wij zeggen de oude verzekeringen op en vragen de nieuwe voor u aan. U zet twee tot drie handtekeningen en alles is geregeld. Eenvoudig toch?

Service bij schade

Bij schade zijn wij uw aanspreekpunt. Prettig, want u vertelt uw verhaal maar één keer. Wij regelen verder al het contact met de verzekeraar, dit is voor ons dagelijkse kost. Bovendien adviseren wij u bij schade over de dekking van uw verzekering. Dit pakt vaak voordelig voor u uit. Soms krijgt u door ons advies een hoger schadebedrag  uitgekeerd. Wij staan aan uw kant want wij zijn onafhankelijk.

Dit kost het

Voor schadeverzekeringen betaalt u ons op basis van provisie. Dat betekent dat onze beloning in de premie van uw verzekering is verwerkt. Alle service zit bij dit maandbedrag inbegrepen, ook wanneer u schade hebt of een wijziging wilt doorgeven. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wij adviseren en vergelijken vrijblijvend. Dat betekent dat u zonder kosten uw verzekeringen door ons kunt laten vergelijken.

Alle financiële diensten samen

Dit doen wij nog meer voor u:
Hypotheek
Pensioen
RegioBank

Neem nu contact op met onze adviseurs. Stel uw vraag hieronder en wij nemen contact met u op.*


*


*


*

 

Verder lezen over verzekeren

Natuurlijk staan onze verzekeringsadviseurs voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, maar als u zelf meer wilt lezen over verzekeringen in het algemeen of wat belangrijk is in uw levensfase (trouwen, kinderen krijgen, pensioen, etc.) helpen we u graag op weg met een aantal informatieve, onafhankelijke websites:
VanAtotZekerheid.nl 
Wijzeringeldzaken.nl

Loop eens binnen of neem contact op om kennis te maken
Contactformulier