Advies op afstand en dichtbij

Onze wereld is de afgelopen tijd veranderd. Het coronavirus heeft impact op ons leven en ook op de manier waarop Sollie Financieel Adviseurs werkt. Het hartelijke welkom dat u van ons gewend bent vindt nu plaats met gepaste afstand. Een kopje koffie kan nu gewoon even niet.

We zijn, en blijven, geopend. Ondanks plexiglas, ventileren en extra schoonmaakbeurten verzoeken wij u zoveel mogelijk telefonisch en via email contact met ons op te nemen. Als het nodig is om bij ons kantoor langs te komen, neem dan eerst contact op om een afspraak te maken. In onze ontvangstruimte is plaats voor twee klanten tegelijk, houd hier alstublieft rekening mee en wacht desnoods even buiten. Dat is de enige manier waarop we ons aan de richtlijnen van het RIVM kunnen houden. Volg daarom de aanwijzingen van ons personeel op.

Veel kan ook op afstand geregeld worden. Ook op afstand blijven wij uw persoonlijke adviseur in de buurt.

Wij staan nog gewoon voor u klaar voor vragen over hypotheek, verzekeringen, pensioen en RegioBank. Soms net iets anders dan eerst, maar we zijn u nog steeds van dienst met de service die u van ons gewend bent. En dat kopje koffie houdt u van ons tegoed.

COVID-19 maatregelen

 • Wij schudden geen handen.
 • Wij bewaren afstand: voor uw en onze gezondheid houden wij 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Wij laten maximaal twee klanten toe in onze wachtruimte. Als er al twee klanten in de wachtruimte zijn vragen wij u buiten te wachten, indien nodig op 1,5 meter afstand van andere klanten.
 • Kom zoveel mogelijk alleen naar ons kantoor.
 • Heeft u klachten als neusverkoudheid, hoesten, niezen, keelpijn of verhoging/koorts? Dan verzoeken wij u thuis te blijven en te bellen naar ons nummer (038-33 263 77). Wij  helpen u telefonisch graag verder.
 • Mondkapje? Graag.
 • Volg altijd de aanwijzingen op van ons personeel.

Sommige adviseurs werken thuis. Het kan daarom zijn dat een reactie wat langer op zich laat wachten dan normaal.
Bedankt voor uw begrip en tot ziens.

Stel uw vraag  *


  *


  *


  *
  Neem contact op om kennis te maken
  Contactformulier