Hypotheek

Uw hypotheek goed geregeldsollie hypotheek kampen

Het kopen van een woning is een belangrijk moment in uw leven, er komt nogal wat bij kijken. U hebt dan waarschijnlijk een hypotheek nodig en u komt er al snel achter dat het prettig zou zijn als er een specialist meekijkt. Het is verstandig om dit goed te regelen. Omdat een hypotheek een looptijd van dertig jaar heeft. Wij zijn onafhankelijke hypotheekadviseurs en vergelijken voor u een groot aantal hypotheken van verschillende aanbieders. Zo bent u verzekerd van het beste advies, de beste rente en de beste voorwaarden.

Uw voordeel

U betaalt ons advieskosten, wij ontvangen geen vergoeding van hypotheekverstrekkers. Wij werken dus voor u. De advieskosten zijn een investering die u dubbel en dwars terugverdient. Een voorbeeld om dit toe te lichten:

Bij een annuïteitenhypotheek van € 450.000,- met een rentevaste periode van 20 jaar levert een klein verschil in rente een groot voordeel op gedurende de rentevaste periode.

Renteverschil    Uw voordeel
0,1 %                     € 5.760,-
0,2 %                     € 11.520,-
0,3 %                     € 17.280,-

Een gedegen onafhankelijk advies loont zoals u zelf kunt zien.

Wij kijken samen naar uw situatie en wensen. Ook geven wij uitleg over verschillende hypotheekconstructies. Zo krijgt u zelf ook duidelijk welke offertes het beste bij u passen. Daarbij maken we, indien nodig, een risicoanalyse, en adviseren we u over eventueel aanvullend af te sluiten verzekeringen. Zo regelt u dat u in geval van een overlijden of arbeidsongeschiktheid uw woonlasten kunt blijven betalen. Ook lopen we de hypotheekakte en de (voorlopige) koopakte voor u na en staan we op ieder moment voor u klaar om vragen te beantwoorden.

Uw hypotheek goed geregeld? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in ons kantoor te Kampen voor een vrijblijvend eerste gesprek.

Hypotheek berekenen

Als onafhankelijk adviseur kiezen wij met u de beste hypotheek. Bij RegioBank of bij een andere aanbieder. Snel inzicht in de mogelijkheden? Bereken uw maximale hypotheek.

NHG

Komen de totale kosten van aanschaf van uw woning niet boven € 435.000 uit? Dan komt u in aanmerking voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Voor energiebesparende maatregelen is het mogelijk om zelfs tot € 461.100 te lenen. U moet het extra bedrag dan wel volledig besteden aan die maatregelen. Hier wordt in ons advies uitgebreid aandacht aan besteed.

Starterslening

Bij aanschaf van uw eerste koopwoning kunt u, als u aan de voorwaarden voldoet, in aanmerking komen voor een starterslening. Bij de meeste adviseurs bent u bij een hypotheekaanvraag zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de starterslening. Deze service hoort bij ons bij het advies. Alles wordt voor u geregeld.

Bereken uw starterslening en hoe hoog deze ongeveer kan zijn.

Hypotheek oversluiten

Uw hypotheek oversluiten kan gunstig zijn. Wij zijn onafhankelijk hypotheekadviseur. Dat betekent dat wij de rentes van een groot aantal aanbieders met elkaar vergelijken. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor advies over het oversluiten of aanpassen van uw hypotheek. We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden, dus maak een afspraak met een van onze adviseurs. Ook bij oversluiten is een eerste gesprek altijd kosteloos en vrijblijvend.

Alle financiële diensten samen

Dit doen we nog meer voor u:
Verzekeringen
Pensioen
RegioBank

Neem nu contact op met onze adviseurs. Of stel uw vraag via onderstaand formulier.  *  *  *  *

  Verder lezen over hypotheken kan op Wijzeringeldzaken.nl.

  Neem contact op om kennis te maken
  Contactformulier