Pensioen

Uw pensioen goed geregeldpensioen

Een goed pensioen is belangrijk om ook na uw werkzame leven te blijven wonen zoals u dat wilt en in staat te zijn leuke dingen te doen. Wij helpen u graag met het vaststellen en realiseren van deze langetermijndoelen. Van een eenvoudige verzekering om uw uitvaart te bekostigen tot complexe verzekeringen om uw pensioen te financieren, maar ook een verzekering waarmee u te zijner tijd de schuld van uw hypotheek aflost kan een vorm van pensioenopbouw zijn. Als intermediair hebben wij de kennis om met u een financiële planning te maken en de bevoegdheid om te adviseren en te bemiddelen op het gebied van levensverzekeringen.

Bent u zelfstandig ondernemer of ZZP’er, dan is het extra belangrijk dat u zelf uw pensioenzaken goed op orde hebt. Wij denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen.

Als u zelf verder wilt lezen over pensioen en gerelateerde zaken, dan vindt u veel informatie op Wijzeringeldzaken.nl, natuurlijk kunt u ook eenvoudig contact opnemen met een van onze adviseurs.

Neem contact op om kennis te maken
Contactformulier