RegioBank

Alle financiële diensten samen bij RegioBankRegioBank Kampen

Sollie Financieel adviseurs is Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Kampen, dat betekend dat u naast  onafhankelijk advies voor hypotheek, verzekeringen en pensioen bij ons terecht kunt voor al uw bankzaken, zowel particulier als zakelijk. Bij ons kunt u gewoon binnenlopen voor advies, informatie of het openen van betaal- en spaarrekeningen.

Bij u in de buurt

Kom langs of lees meer over betalen en sparen bij RegioBank.

Bekijk de actuele rentes.

Wie is RegioBank?

RegioBank onderscheidt zich van andere banken door de persoonlijke dienstverlening van uw eigen Zelfstandige Adviseur. U wordt geholpen door deskundige medewerkers, die u en uw situatie kennen en uw taal spreken.

Betalen, sparen, hypotheken en beleggen: RegioBank biedt u gunstige tarieven en heldere voorwaarden. RegioBank combineert praktisch alle moderne bankproducten met de persoonlijke dienstverlening van uw eigen Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt. Iemand dichtbij die uw regio goed kent en een sterke binding heeft met de omgeving. Bij wie uw financiën in goede en betrouwbare handen zijn.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank.

Lees verder op onze RegioBank adviseurssite.

Stel uw vraag  *  *  *  *

  Neem contact op om kennis te maken
  Contactformulier