Verzekeringen

verzekeringen voor uw bedrijf

Autoverzekering offerte aanvragen

Verzekeringen goed geregeldverzekeringen

Eén adres voor al uw verzekeringen. Bouw op jarenlange ervaring en uitstekende service bij uw verzekeringsadviseur in de buurt.

Wij combineren voor u de beste woonhuis- en inboedelverzekering (Consumentenbond 2020, MoneyView 2020) met een voordelige autoverzekering. Daardoor krijgt u bij ons een buitengewoon goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ons aanbod:

 1. Eén aanspreekpunt voor al uw verzekeringen. Wij regelen alles voor u.
 2. Duidelijke uitleg over de verzekeringen die voor u nodig zijn.
 3. Bijna altijd voordeliger dan uw huidige verzekeringen.

Onze verzekeringsadviseurs wegen het belang van prijs en kwaliteit voor u af. Zo maken wij een passende vergelijking van verschillende verzekeringsmaatschappijen en krijgt u advies in heldere taal.

Zo werkt het

Bel, mail, app of loop even binnen. Dan bekijken we samen welke verzekeringen u wilt en welke u nodig hebt. Dit kan in een kort gesprek of op basis van uw huidige verzekeringen.

Daarna gaat uw assurantieadviseur voor u aan de slag. Hij of zij doet dit door offertes op te vragen bij verschillende verzekeraars. Wij vinden voor u de verzekeraar met de beste voorwaarden en de verzekeraar met de gunstigste premie.

Wij nodigen u uit voor het adviesgesprek. We spreken dan spreken de vergelijking met u door en leggen we duidelijk uit wat de verschillen zijn.

Wanneer u een goede keuze heeft gemaakt regelen wij de overstap. Wij zeggen de oude verzekeringen op en vragen de nieuwe voor u aan. U zet twee tot drie handtekeningen en alles is geregeld. Eenvoudig toch?

Service bij schade

Bij schade zijn wij uw aanspreekpunt. Prettig, want u vertelt uw verhaal maar één keer. Wij regelen verder al het contact met de verzekeraar, dit is voor ons dagelijkse kost. Bovendien adviseren wij u bij schade over de dekking van uw verzekering. Dit pakt vaak voordelig voor u uit. Soms krijgt u door ons advies een hoger schadebedrag  uitgekeerd. Wij staan aan uw kant want wij zijn onafhankelijk.

Dit kost het

Voor schadeverzekeringen betaalt u ons op basis van provisie. Dat betekent dat onze beloning in de premie van uw verzekering is verwerkt. Alle service is bij dit maandbedrag inbegrepen. Ook wanneer u schade hebt of een wijziging wilt doorgeven. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wij adviseren en vergelijken vrijblijvend. Dus u kunt zonder kosten uw verzekeringen door ons kunt laten vergelijken, ook als u niet voor ons kiest.

Alle financiële diensten samen

Dit doen wij nog meer voor u:
Hypotheek
Pensioen
RegioBank

Neem nu contact op met onze adviseurs. Stel uw vraag hieronder en wij nemen contact met u op.  *  *  *  *

  Verder lezen over verzekeren

  Onze verzekeringsadviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Als u zelf meer wilt lezen over verzekeringen in het algemeen of wat belangrijk is in uw levensfase (trouwen, kinderen krijgen, pensioen, etc.) helpen we u graag op weg met een aantal informatieve, onafhankelijke websites:
  VanAtotZekerheid.nl 
  Wijzeringeldzaken.nl

  Neem contact op om kennis te maken
  Contactformulier