Zakelijke verzekeringen

assurantieadviseur zakelijke verzekeringenVerzekeringen voor uw bedrijf

Economisch gaat het weer goed in Nederland, er zijn weer volop groeikansen voor het MKB en ZZP-ers. Benut deze kansen, maar verlies ook de risico’s niet uit het oog. Risico’s zijn grofweg in twee categorieën in te delen: risico’s die uw onderneming kan dragen, en risico’s die een gevaar vormen voor de continuïteit van uw onderneming. Onze assurantieadviseurs brengen de risico’s voor uw onderneming in kaart. Daarna bekijken wij met u welke risico’s u bereid bent te nemen en welke risico’s u liever afdekt middels een verzekering. Wij vragen offertes op bij meerdere verzekeraars zodat u altijd een passend aanbod ontvangt.

Onze dienstverlening kenmerkt zicht door persoonlijke verantwoordelijkheid en korte lijnen. Dit betekent concreet dat onze klanten weten bij wie ze met hun vragen terecht kunnen en dat ze snel en deskundig geholpen worden.

Zakelijke verzekeringen zijn belangrijk en vormen een terugkerende kostenpost. Het kost veel tijd en vergt specialistische kennis om uw verzekeringen goed tegen het licht te houden. Omdat de continuïteit van uw onderneming gewaarborgd moet zijn en u niet altijd direct over de financiële middelen kunt beschikken om een tegenslag op te vangen moet dit goed geregeld zijn. Daarom staan onze verzekeringsadviseurs u bij met advies voor het afsluiten van verzekeringen, maar ook daarna. Wij zijn uw vraagbaak en staan voor u klaar als er dingen veranderen, en als u schade hebt of bijvoorbeeld aansprakelijk wordt gesteld.

Dichtbij. Goed bezig.

Wij geven persoonlijk en onafhankelijk advies over uw zakelijke verzekeringen. Uit een groot aantal verzekeraars en volmachten kiezen wij voor u de beste optie, daarom bent u verzekerd van maatwerk voor een eerlijke prijs.

Een voorbeeld van onze werkwijze: Vanaf 2018 zijn de premies van een bepaalde verzuimverzekeraar behoorlijk gestegen. Wij zijn hier proactief op ingesprongen en hebben een voordeliger, gelijkwaardig alternatief gezocht. In veel gevallen is dit gelukt en hebben wij een forse besparing gerealiseerd voor onze klanten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Stel uw vraag hieronder en wij nemen contact met u op.  *  *  *  *

   

  Lees verder:

  Arbeidsongeschiktheidsverzekering

  RegioBank Zakelijk

  Pensioen

  Neem contact op om kennis te maken
  Contactformulier