Over ons

Sollie Financieel Adviseurs

Sinds 1994 is Sollie Financieel Adviseurs actief vanuit de Hanzestad Kampen. Wij bedienen Kampen en omstreken en hebben klanten door heel Nederland. Wij zijn een familiebedrijf waar kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal staan. In 2022 zijn wij samengegaan met Slomp & De Graaf financieel adviseurs, ook een familiebedrijf. Samen staan we sterk zodat we onze manier van werken ook voor de toekomst kunnen garanderen.

Onze adviseurs staan voor u klaar op ieder punt langs uw levensweg. Dit vinden wij belangrijk, daarom ziet u de levensweg ook terug in ons logo. In verschillende levensfasen zijn er verschillende adviesbehoeften.  Of u nu gaat trouwen, uw eerste huis koopt, gaat scheiden, kinderen krijgt of voor uzelf gaat beginnen. Op ieder punt kunt u bij ons terecht.

Alle financiële diensten samen

Bij Sollie Financieel Adviseurs heeft u één vertrouwd aanspreekpunt voor al uw vragen over hypotheek, verzekeringen en bankzaken. Wij adviseren onafhankelijk voor hypotheek en verzekeringen, wij kiezen samen het beste voor u. Wij houden het overzicht en u weet waar u terecht kunt voor deskundig advies en service.

Altijd dichtbij

Wij zijn uw adviseur in de buurt. Ons doel is het eenvoudig bereikbaar maken van passende financiële producten voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat een hypotheek of verzekering aansluit bij wat u wilt en wat u nodig hebt. Daarom vergelijken wij voor u op basis van prijs en voorwaarden.

Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk voor:
Hypotheek
Verzekeringen
Pensioen
RegioBank

Contact

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem nu contact op via onderstaand formulier.  *  *  *  *

  José Dijkstra-van der Meer
  Adviseur RegioBank
  Mathijn Slomp
  Adviseur verzekeringen bedrijven en pensioenen (eigenaar)
  Heleen Winkeler-Witman – Erkend Financieel Adviseur
  Adviseur hypotheken en pensioenen
  André Sollie
  Adviseur verzekeringen bedrijven (vestigingsmanager)
  Tiemen Jansen
  Adviseur verzekeringen particulier

  Neem contact op om kennis te maken
  Contactformulier