Over ons

Sollie Financieel Adviseurs is een onafhankelijk advieskantoor gespecialiseerd in financiële diensten, gevestigd te Kampen. Als onafhankelijk kantoor zijn we niet gebonden aan aanbieders van hypotheken en verzekeringen, zodat we voor u het beste product kunnen vinden. Zo weet u zeker dat ons advies past bij uw persoonlijke situatie en voldoet aan uw wensen. Een bank zal u hetzelfde beloven, maar zij kunnen veelal enkel hun eigen producten aanbieden. Onze hypotheek- en verzekeringsadviseurs vergelijken vele aanbieders en kunnen u zo echt het beste aanbieden . Dit betekent dat we u voor uw hypotheek en verzekeringen altijd een scherp tarief kunnen aanbieden.

Onze financieel adviseurs helpen u graag de complexe en constant veranderende materie in hun vakgebied te begrijpen. Uiteraard zijn al onze adviseurs ruimschoots gekwalificeerd en volgen zij jaarlijks de nodige cursussen om hun vakkennis up-to-date te houden. Zo beschikken zij over de vakkennis, ervaring en kennis van de markt om u bij te staan.

Bij ons bent  u aan het juiste adres voor betrouwbaar en deskundig advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Loop gerust eens binnen of maak een afspraak om kennis te maken.

Arendien Sollie-Van der Wal
Adviseur hypotheken en pensioenen
André Sollie
Adviseur verzekeringen zakelijk en particulier
José van der Meer
Adviseur RegioBank
Heleen Winkeler-Witman
Adviseur hypotheken en pensioenen
Esther Vos-Vlot
Adviseur verzekeringen particulier
Dico Eenkhoorn
Adviseur hypotheken en pensioenen

Neem contact op om kennis te maken
Contactformulier